Schäffer 2024 - Compacte Knikwiellader

1700 kg
25 PK - 18 kW
1400 kg
Specificaties

Kiplast (recht) palletvork: 622 - 786 kg
Kiplast (recht) schepbak: 829 - 973 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 2800 - 3060 mm
Aantal cilinders: 3
Rijsnelheid: 0 - 12
Motortype: Kubota

 
Maatvoering

Lengte met standaard bak: 3530 mm
Breedte: 905 - 1250 mm
Hoogte veiligheidsdak/cabine: vanaf 2100 mm
Draaicirkel: 900 mm

Downloads
Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 135,00
WEEK (5 d.)
€ 390,00
WEEKEND
€ 160.00
MAAND
€ 1.290,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
2024 met veiligheidsdak
PER MAAND
€ 380,12

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 2024: EENVOUDIG, VOORDELIG EN KRACHTIG

Als het gaat om kleine ruimtes, blinkt deze wiellader echt uit. Met een totale breedte van slechts 90 cm, past de SCHÄFFER 2024 door bijna elke smalle ruimte en/of deur. Door deze compacte afmetingen kan de SCHÄFFER 2024 in een handomdraai veel handmatig werk verrichten, ook op locaties die voorheen niet toegankelijk waren voor machines. 

De 2024 is uitgerust met een kompleet hydraulisch 4x4 aandrijfsysteem daar waar de 2028 een hydrostatisch aandrijfsysteem heeft. Hierdoor is de bediening van 2024 laders extreem efficiënt. Het toerental van de dieselmotor wordt via het gaspedaal in functie van de bedrijfsomstandigheden ingesteld. De regeling van de rijrichting en de snelheid gebeurt via één enkel aandrijfpedaal aan de linkerkant van de machine. Zo worden centimeter-nauwkeurige, snelle en zeer fijngevoelige maneuvers zondermeer mogelijk. 

Deze 1,7 tons wiellader zal uw werkzaamheden sneller, eenvoudiger en productiever maken. Dankzij de eenvoudige technologie, biedt het model 2024 de voordeligste instap in de SCHÄFFER-wereld. Maar op het gebied van de kwaliteit werden zeker geen besparingen doorgevoerd. Ook de meest compacte laders van SCHÄFFER behouden hun waarde doorheen de jaren en zijn zelfs als tweedehandsmachines zeer gegeerd.

Standaarduitvoering van de machine

3-cilinder-dieselmotor Kubota, watergekoeld, 18,5 kW (25 pk)

Hydraulische vierwielaandrijving met rijpedaal

Banden 7.00-12 AS, ET+45 incl. omkeerbare velgen

Originele Schäffer-assen

Trommelrem als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij pendel-kniksysteem

Beveiligingssysteem (veiligheidsdak)

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid mechanisch bedienbaar, werkhydrauliek 31 l/min

Instelbare stuurkolom

Urenteller, tank- en temperatuurmeter

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling X

Zwaailicht

Trekhaak met bout

Tussengewicht en eindplaat

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bosch Rexroth pompen

Volledige traploze hydraustatische vierwielaandrijving door Rexroth pompen.

Bandenopties

Serie 2000

Werktuigen/Accessoires