Bezoek ons binnenkort op

Landbouwbeurs van Libramont

-
Libramont

De Landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is de grootste openluchtbeurs ter wereld. Elk jaar verwelkomt ze bijna 200 000 bezoekers, 700 exposanten en 4000 merken op een terrein van 200 000 m².

 
 
 

Landbouwbeurs van Battice

-
Battice

Battice is een authentieke beurs, georganiseerd door de landbouwers van het plateau van Herve die graag contacten leggen met het publiek en trots zijn op de landbouw die ze verdedigen!

Voor haar 33e editie zal de landbouwbeurs van Battice op 2 en 3 september 2023 meer dan 2.000 dieren en 160 exposanten verwelkomen op haar terrein van 10 hectare.

 

MATEXPO

-
Kortrijk

MATEXPO 2023 gaat door van woensdag 6 tot en met 10 september in Kortrijk Xpo (België). En dat al voor de 40e keer. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land. De beurs is bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie, enz.

 
 

Werktuigendagen

-
Oudenaarde

De Werktuigendagen in Oudenaarde zijn een feest voor de machineliefhebbers. Het is immers geen statische beurs, maar een erg dynamische beurs met tal van demo’s...

 

Agribex

-
Brussel

Agribex is de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.