Over Heusdens Schäffer

De referentie in wielladers

Wat bijna 40 jaar geleden begon als een familiebedrijf met een hart voor haar klanten en een passie voor kwaliteit is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in de wereld van knikladers, wielladers en telescoopladers. Het familiale karakter van HEUSDENS SCHÄFFER wisten Myriam en Luc Heusdens al die tijd te behouden Hierdoor heerst er een aangename werksfeer waarin een uitzonderlijk groep medewerkers elke dag het beste van zichzelf geeft om aan klanten een uitzonderlijke service te leveren, 24/24 en 7/7! Duitse “gründlichkeit” vertaald in een uniek gamma van knikwielladers zorgt voor de rest! 

Schäffer knikwielladers hebben ondertussen een onfeilbare reputatie opgebouwd als robuuste en onderhoudsarme machines die duizenden en duizenden uren betrouwbaar dienstdoen. De wielladers uit het rode en gele gamma vind je ondertussen dan ook in zowat alle sectoren; landbouw, fruitteelt, paardensector, bouw, industrie, groenonderhoud, publieke overheden, privé-gebruik,...

Een Schäffer wiellader

  • is snel en wendbaar
  • is krachtig
  • heeft een goed zichtbaarheid
  • is ideaal voor professioneel gebruik
  • heeft een zeer hoge restwaarde

Met meer dan 45 verschillende modellen, waaronder 4 elektrische wielladers, hebben we zonder twijfel een lader die voldoet aan uw vereisten!

Zeker nu ondernemers in stijgende mate uitgedaagd worden door toegenomen complexiteit en hogere kosten, is het van cruciaal belang dat niet alleen hun machinepark betrouwbaar, economisch en duurzaam is, maar ook dat de financiering ervan maximaal aansluit bij het profiel van de onderneming. Zo kan het interessant zijn om een machine en eventuele aanbouwdelen te huren maar ook leasing behoort tot de mogelijkheden.

Service is een absolute topprioriteit voor HEUSDENS SCHÄFFER. Zo beschikken we over een gespecialiseerd team dat u op alle vlakken professionele ondersteuning biedt, de klok rond, zeven dagen op zeven. Dankzij hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten onze medewerkers een gevarieerd, kwalitatief hoogstaand productassortiment te combineren met een ongeëvenaarde dienstverlening. In de showroom van 1.200 m² verwelkomen onze verkoopspecialisten u met de glimlach. Bij een tas koffie maken ze u graag wegwijs in het uitgebreid gamma. Verder beschikken we over 6 mobiele ateliers in alle hoeken van het land voor herstellingen ter plaatse, een uitgebreid magazijn en een atelier voor grotere herstellingen. Tenslotte hebben we ook een 70-tal machines die we inzetten als demo of als vervangmachine.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij HEUSDENS SCHÄFFER denken we voortdurend aan manieren om onze werking duurzamer te maken. Zo liggen op onze daken meer dan 1.000 zonnepanelen waardoor we zo goed als onafhakelijk zijn van het net voor de voorziening van elektriciteit. Alle wagens van ons salesteam zijn elektrisch of hybride om onze ecologische voetafdruk verder te minimaliseren. Onze wasstraat is uitgerust met een moderne regenwaterinstallatie waardoor we ook hier zelfvoorzienend zijn. Uiteraard staan ook afvalsortering -en verwerking hoog op de agenda.

In samenwerking met SCHÄFFER wordt ook ons assortiment knikladers aan sneltempo vergroend. Zo kan je ondertussen 4 elektrische wielladers terugvinden in ons gamma. Maar ook voor de wielladers met verbrandinsgmotor lanceerde SCHAFFER de afgelopen jaren heel wat rendementsoptimaliserende, en dus ecologische, innovaties.