Buitengewone service voor uw wielladers en verreikers

Service is voor ons een absolute topprioriteit! Die claim kunnen we enkel hard maken dankzij ons team van betrokken en ervaren medewerkers. Stuk voor stuk specialist in zijn/haar domein en samen een goed geoliede machine met service als DNA!

Verkoop

In onze showroom van 1.200 m² verwelkomen onze verkoopspecialisten u met de glimlach. Ze maken u graag wegwijs in ons uitgebreid gamma en achterhalen aan de hand van intensieve begeleiding, welke kniklader perfect bij u of uw project past. Tijdens het aankoopproces kunnen we ook een gratis demo-machine ter beschikking stellen want the proof of the pudding is in the eating!

Magazijn

In ons ruim magazijn beschikken we over een grote voorraad originele of goedgekeurde Schäffer-onderdelen. Hierdoor kunnen we u bijzonder snel verder helpen. Bent u op zoek naar toebehoren of onderdelen voor wielladers of telescoopladers van Schäffer of andere merken? We duiken met plezier ons magazijn in en bezorgen u wat u nodig heeft. 

Werkplaats

Onze ervaren techniekers staan zes dagen op zeven paraat om uw wielladers en telescoopladers vakkundig te onderhouden of te herstellen. Ze beschikken hiervoor over de meest efficiënte uitrusting die ze combineren met hun eigen knowhow en technische talenten. Ook voor specifieke aanpassingen aan zowel nieuwe als gebruikte wielladers kan u in onze werkplaats terecht. Om te vermijden dat uw werkzaamheden stilvallen tijdens een herstelling, biedt HEUSDENS SCHÄFFER u een vervangmachine aan. Onze transportdienst brengt deze ter plaatste, pikt uw wiellader op en brengt die na herstelling weer terug.

Servicewagen | Buitendienst

Bij HEUSDENS SCHÄFFER gaan we ver voor onze klanten en dat mag u best letterlijk nemen. We beschikken over 6 compleet uitgeruste servicewagens in alle hoeken van het land voor herstellingen of een onderhoud ter plaatse. Zo kan u zo snel mogelijk en met zo min mogelijk hinder weer aan de slag.

Transport en leveringen

Trotse eigenaar van een nieuwe Schäffer wiellader of telescooplader? Heeft u een wiellader bij ons gehuurd voor een dag, week of maand? Of heeft uw wiellader nood aan een herstelling? Reken dan op onze transportservice voor het ter plaatse brengen van uw (vervang)wiellader. Voor ons een kleine moeite, voor onze klanten vaak een wereld van verschil.

Operationele en administratieve afdeling

Ook wel het epicentrum van HEUSDENS SCHÄFFER. Hier wordt al het papierwerk in orde gebracht en krijgen de vragen van onze klanten snel en vakkundig een antwoord.