Buitengewone service voor uw wielladers en verreikers

Aangezien we service hoog in het vaandel dragen bij HEUSDENS SCHÄFFER werken we met een gespecialiseerd team dat u op alle vlakken professionele ondersteuning biedt.

Verkoop

In onze showroom van 1200 m² verwelkomen onze 5 verkoopspecialisten u met de glimlach. Ze maken u graag wegwijs in ons uitgebreid gamma en achterhalen aan de hand van diepgaande vragen, onze demonstratiemachines en een intensieve begeleiding welke kniklader perfect bij u of uw project past.

Operationele en administratieve afdeling

Ook wel het epicentrum van HEUSDENS SCHÄFFER. Hier wordt al het papierwerk in orde gebracht en krijgen de vragen van onze klanten snel en vakkundig een antwoord.

Magazijn

In ons ruim magazijn beschikken we over een grote voorraad originele of goedgekeurde Schäffer-onderdelen die ons toelaat u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Bent u op zoek naar wielladers, toebehoren of onderdelen voor wielladers of telescoopladers van Schäffer of andere merken? We duiken met plezier ons magazijn in en bezorgen u wat u nodig heeft. 

Werkplaats

Onze ervaren techniekers staan zes dagen op zeven paraat om uw wielladers en telescoopladers vakkundig te onderhouden of te herstellen. Ze beschikken hiervoor over de meest efficiënte uitrusting die ze combineren met hun eigen knowhow en technische talenten. Ook voor specifieke aanpassingen aan zowel nieuwe als gebruikte wielladers kan u in onze werkplaats terecht. Om te vermijden dat uw werkzaamheden stilvallen tijdens een herstelling, biedt HEUSDENS SCHÄFFER u een vervangmachine aan. Onze transportdienst brengt deze ter plaatste, pikt uw wiellader op en brengt die na herstelling weer terug.

Servicewagen | Buitendienst

Bij HEUSDENS SCHÄFFER gaan we ver voor onze klanten en dat mag u best letterlijk nemen. Met 6 compleet uitgeruste servicewagens komen we in heel België bij u op locatie voor onderhoud of reparaties. Zo kan u zo snel mogelijk en met zo min mogelijk hinder weer aan de slag.

Transport en leveringen

Trotse eigenaar van een nieuwe Schäffer wiellader of telescooplader? Heeft u een wiellader bij ons gehuurd voor een dag, week of maand? Of heeft uw wiellader nood aan een herstelling? Reken dan op onze transportservice voor het ter plaatse brengen van uw (vervang)wiellader. Voor ons een kleine moeite, voor onze klanten vaak een wereld van verschil.