Schäffer 8620 T-2 - Knikgestuurde Verreiker

7050 kg
7050 kg - 7950 kg
129 PK - 95 kW
4200 kg
Specificaties

Kieplast recht: 5480 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 5200 mm
Aantal cilinders: 4
Rijsnelheid: 0 - 20 km/h, optioneel: 0 - 40 km/h

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 6031 mm
Breedte: 2050 - 2230  mm
Hoogte cabine: 2770 / optie 2670  mm
Draaicirkel: 2310 mm

Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 220,00
WEEK (5 d.)
€ 650,00
WEEKEND
€ 250.00
MAAND
€ 2.180,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 8620 T-2: ONTELBARE MOGELIJKHEDEN

Wanneer het om knikgestuurde verreikers gaat, behoren de SCHÄFFER machines tot de succesvolste in hun klasse. Nauwkeurig gecontroleerd vermogen op alle terreinen, met hefhoogtes en belastbaarheid die u bij vergelijkbare machines van onze concurrenten tevergeefs zal zoeken. De compacte bouwwijze maakt van het gebruik ervan in moeilijk toegankelijke plaatsen een waar genoegen. En dat is natuurlijk ook mede dankzij een perfecte ergonomie. De beroemde betrouwbaarheid van alle SCHÄFFER-laders is eveneens ingebouwd. En tenslotte: ze zien er ook heel goed uit!

Vooral voor de grotere machines vanaf de 8620 T-2 is het interessant om de verschillende beschikbare aandrijvingen te bestuderen. In de basisversie van deze machines is een tandwielpomp gemonteerd die al een zéér hoog rendement levert. Optioneel zijn andere, versterkte pompen beschikbaar evenals Flow Sharing hydrauliek. Last but not least, zijn de grote modellen ook uit te rusten met krachtige en efficiënte Load Sensing Hydrauliek.

De 8620 T-2 biedt een uitgebreide waaier aan opties, zodat u de machine kunt configureren om aan al uw behoeften te voldoen. De 8620 T-2 heeft twee motoropties: 75 kW / 102 pk of 95 kW / 129 pk Deutz-motor. De standaard rijsnelheid is 20km/u, maar optioneel komt hij ook in een 40 km/u uitvoering, bijzonder voordelig voor gebruik buiten het erf of op de openbare weg.

Met een bedrijfsgewicht tussen de 7 en 8 ton, een hefhoogte aan het werktuigdraaipunt van 5,20 m en een hefkracht van 4.200 kg, is de nieuwe verreiker 8620 T-2 de ideale lader voor veeleisend laadwerk. De lader is standaard uitgerust met een hydraulisch aangedreven ventilator. Optioneel kan deze ook in de omgekeerde modus worden bediend met een simpele druk op de knop. De koeler wordt zo eenvoudig tijdens het gebruik gereinigd, een voordeel onder alle omstandigheden, maar vooral tijdens het werken in stoffige werkomstandigheden.

Het rijconcept van de 8620 T-2 is ook nieuw: HTF (High Traction Force) en SPT (SCHÄFFER Power Transmission) zijn standaarduitrusting, zelfs in de uitvoering met kleinere motor.

De machines zijn bijzonder efficiënt in de ECO-modus, een integraal onderdeel van deze machine. Als de omstandigheden het toelaten, daalt het toerental automatisch van 2.300 tot 1.800 toeren, met behoud van dezelfde snelheid. Dit zorgt voor een brandstofbesparing tot 10% en vermindert de bedrijfskosten. Extra voordelen van de ECO-modus zijn een verminderd geluidsniveau en milieuvriendelijkere werking. En wanneer een hogere prestaties opnieuw nodig zijn, zal de elektronica automatisch overschakelen naar het maximale vermogen: een slimme oplossing inzake efficiëntie en comfort.

Standaarduitvoering van de machine

Standaarduitvoering 8620 T

4-cilinder-dieselmotor Deutz Turbo Intercooler, 75 kW (102 pk), Tier 4 final

DOC en SCR voor naleving van emissienorm Tier IV final

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Banden 18-22.5 MP590, ET-50

HTF (High Traction Force)

SPT (Schäffer Power Transmission)

Hogedrukaandrijving HD-plus

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

Flow Sharing-werkhydrauliek, 105 l/min., proportionele aansturing van telescooparm

HD-planeetassen met automatische sperdifferentiëlen

Pendelas achteraan

Ferro-Form-glijelementen in telescooparm

Werktuigcilinder in telescooparm

Elektrische drukontlasting voor hydraulische koppelingen

Combi-oliekoeler

Hydraulische ventilatieaandrijving

SCV-Plus-cabine (Silence, Comfort, View) met radiovoorbereiding

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij kniksysteem

Twee stuurcilinders

2 x werkverlichting voor en 1 x achter

Complete wegverlichting met vooraan 2 lampbeschermers

Z-kinematiek met hydraulische parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid elektrisch schakelbaar via joystick

Drukvrije terugloop

Stuurkolom in hoogte en hoek verstelbaar

Urenteller, tank- en temperatuurmeter, toerentalmeter, motorbewaking

Verstelbare armsteun

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Zetelcontact

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling X

Zwaailicht

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 8620 T banden

Serie 8620 T banden

Werktuigen/Accessoires