Schäffer 24e - Elektrische Wiellader

2215 kg
2215 kg - 2280 kg
21 PK - 15 kW
1900 kg
Specificaties

Kiplast (recht) palletvork: 1.610 - 1.749 kg
Kiplast (recht) schepbak: 1.690 - 1.935 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 2.500 mm
Aantal cilinders: 3
Rijsnelheid: 0 - 20 km/h
Motortype: Electromotor

4 u rijcapaciteit

geluidsarm hefpomp

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 4.045 mm
Breedte: 1.020 - 1.570 mm
Hoogte veiligheidsdak 2190 mm /cabine: 2140 mm
Draaicirkel: 1.310 mm

Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 180,00
WEEK (5 d.)
€ 550,00
WEEKEND
€ 210.00
MAAND
€ 1.690,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
24e met veiligheidsdak
PER MAAND
€ 957,11
TYPE
24e met cabine
PER MAAND
€ 1.127,17

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 24e: GERUISLOOS EN UITSTOOTVRIJ WERKEN

HEUSDENS SCHÄFFER presenteert 's werelds eerste elektrische wiellader met lithium-iontechnologie. 

De nieuwe elektrische wiellader 24e zorgt voor een emissievrije werking, waardoor uitlaatgassen nu tot het verleden behoren. Dit is een aanzienlijk voordeel in emissiegevoelige gebieden. Als het gaat om sloopwerkzaamheden in gebouwen, in ondergrondse garages of in serres, kunt u erop vertrouwen dat de bestuurder en andere werknemers kunnen genieten van schone lucht, ondanks het gebruik van een krachtige wiellader. Geluidsoverlast wordt drastisch verminderd, want de 24e biedt vrijwel geruisloos werk, ideaal voor woonwijken, en stadscentra, in dierentuinen, parken en begraafplaatsen, maar ook in regio’s met veel toerisme op elk moment van de dag. 

De 24e is een toekomstbestendige aankoop omdat u perfect voorbereid bent voor aanbestedingen waarbij machines zonder verbrandingsmotoren vereist zijn. De kracht van de machine komt overeen met die van een 45 pk lader die tot de 0,5 m3-klasse behoort. Dankzij zijn lage gewicht van 2.300 kg, kan de elektrische lader gemakkelijk worden vervoerd van de ene bouwplaats naar de andere op een aanhangwagen. Natuurlijk kunnen bestaande aanbouwdelen gebruikt worden op de 24e.
De 24e is de enige elektrische lader die een snelheid van 20 km/u bereikt en met de snelle acceleratie die typisch is voor elektrische voertuigen, is de nieuwe 24e een plezier om te rijden en heeft hij alles wat hij nodig heeft om het werk te ondersteunen.

Bij de ontwikkeling van de 24e elektrische lader was het bereiken van maximale energie-efficiëntie naast emissievrije werking van cruciaal belang.

Alle componenten van het aandrijfsysteem zijn perfect afgestemd op de elektrische aandrijving. Samen met de lithium-ionbatterij bereikt de lader een drievoudig rendement dat vergelijkbaar is met dat van een vergelijkbare dieselmotor. Dit betekent dat slechts een derde van de vergelijkbare energie nodig is om de machine te bedienen. Het onderhoud van de elektromotoren en de batterij kost ook aanzienlijk minder inspanning, waardoor de kosten per bedrijfsuur verder dalen.
Het gebruik van lithium-ion-technologie maakt de 24e een echte innovatie. De klant krijgt een garantie van 5.000 laadcycli of vijf jaar gebruik, wat het eerst bereikt is.

Twee laadsystemen zorgen voor extra flexibiliteit: een ingebouwde lader wordt standaard geleverd, die wordt gebruikt met een standaard 230 V-voeding. Voeg een optionele externe acculader van 400 V toe voor een nog sneller opladen; het accusysteem wordt dan in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen. Dit betekent voldoende energie voor de hele werkdag met een snelle lading, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze. De batterij kan op elk moment worden opgeladen zonder de levensduur van de batterij aan te tasten, nog een voordeel van de lithium-ion-technologie.

Standaarduitvoering van de machine

Rijaandrijving elektromotor: 10,3 kW; werkhydrauliek elektromotor: 9,7 kW

Lage voorwagen voor optimaal hefvermogen

Elektrische vierwielaandrijving met cardanas

Onboard-laadsysteem 3 kW / 230 V / 16 A

Accumanagementsysteem

Hill-Hold-functie: wegrijhulp op berg voorkomt achteruit rijden

Banden 10.0/75-15.3 AS, ET+40

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

Originele Schäffer-assen

Waterkoeling voor elektromotoren

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij pendel-kniksysteem

Beveiligingssysteem (veiligheidsdak)

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Parallelgeleiding

Extra bedieningseenheid elektrisch

Werkhydrauliek 42 l/min

Instelbare stuurkolom

Urenteller, mazout- en laadmeter

Gereedschapskist

Accuhoofdschakelaar - batterijsleutel

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Zwaailicht

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling X

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 2000

Werktuigen/Accessoires