Schäffer 2445 S - Compacte Knikwiellader

2500 kg
2500 kg - 2700 kg
50 PK - 37 kW
1900 kg
Specificaties

Kiplast (recht) palletvork: 1.830 - 1.950 kg
Kiplast (recht) schepbak: 2.420 - 2.570 kg
Hefhoogte (draaipunt bak): 2.500 mm 
Aantal cilinders: 3
Rijsnelheid: 0 - 20 km/h, Optie: 0 - 30 km/h
Motortype: Kubota 3 c -  50 pk

Maatvoering

Lengte met standaard bak: 4.185 mm
Breedte: 1.100 - 1.520 mm
Hoogte veiligheidsdak 2230 mm /cabine: 2.150 mm
Draaicirkel: 1.230 mm

Downloads
Bestand
Deze machine kan je
Kopen
Huren (dag/week/maand)
Leasen
Huurprijzen
DAG
€ 160,00
WEEK (5 d.)
€ 450,00
WEEKEND
€ 190.00
MAAND
€ 1.480,00

De vermelde tarieven zijn gebaseerd op een maximum gebruik van resp. 8u (dag), 40u (week), 16u (weekend) of 160u (maand). Voor extra draaiuren geldt een toeslag.
Elke huurmachine wordt geleverd met een bak of palletvork (naar keuze). Andere aanbouwdelen kunnen eveneens gehuurd worden. Tarieven zijn excl. BTW.

Renting (indicatief)
TYPE
2445 S met veiligheidsdak
PER MAAND
€ 673,55
TYPE
2445 S met cabine
PER MAAND
€ 770,26

Bovenstaande tarieven zijn indicatieve voorwaarden voor de financiële renting van een standaarduitvoering gedurende 60 maanden, met een aankoopoptie (excl. BTW). Het renting tarief varieert in functie van de configuratie van uw machine en de prijs van eventuele aanbouwdelen. Vraag onze voorwaarden voor meer detail.

Interesse in deze machine?

Omschrijving machine

SCHÄFFER 2445 S: DE VOLGENDE GENERATIE VAN COMPACTE LADERS

In de afgelopen jaren heeft "2445" zich ontwikkeld tot een echt merk in de markt van compacte bouwmachines. De machine is één van de meest populaire laders in onze constructie machinepark. De opvolger is de SCHÄFFER 2445 S, en produceert aanzienlijk minder vervuilende stoffen. Een krachtigere motor en de elektronisch geregelde aandrijving zorgen voor nog meer wendbaarheid en stuwkracht.

De 2445 S is verkrijgbaar met volledige cabine of met beschermend dak. Afhankelijk van het ballastgewicht heeft het een bedrijfsgewicht van 2,5 tot 2,7 ton voor gemakkelijk te transporteren tussen bouwplaatsen met een gewone aanhangwagen. Hoewel de machine compact is van formaat, biedt de machine een kiplast tot 1,9 ton, waardoor hij pallets stenen kan verwerken. Met een hefhoogte van 2,50 m, is de machine ook geschikt voor het laden en lossen van grotere trailers. De nieuwe wiellader wordt aangedreven door een moderne 3-cilinder Kubota-dieselmotor die 37 kW (50 pk) ontwikkelt, met een een cilinderinhoud van 1,8 liter, een toename van 22%, ten opzichte van zijn voorganger.

Het hoge koppel tot 151 NM verhoogt het vermogen met 28%. Dit vermogen wordt bovendien ontwikkeld bij een relatief laag toerental van 1.600 tpm en een merkbaar lager geluidsniveau. Hoewel de motor aanzienlijk krachtiger is, is deze toch zuiniger met de brandstof. Het verbruik is per kilowattuur met 10% verminderd. Fase V-conformiteit wordt bereikt door gebruik te maken van een dieseloxidatie katalysator (DOC) en roetfilter (DPF), die resulteert in een aanzienlijke vermindering van de uitstoot tegenover het vorige model. Een bijna volledige retentie van roetdeeltjes in het roetfilter. Een emissiearme vloot is steeds belangrijker voor het aannemen van projecten/werkzaamheden, zowel in de privé, als in de publieke sector in de toekomst. Met meer en meer gemeentebesturen die het gebruik van Stage V eisen.

Standaarduitvoering van de machine

3-cilinder-dieselmotor Kubota, watergekoeld, 37 kW (50 pk)

DOC en DPF voor naleving van emissienorm V

Lage voorwagen voor optimaal hefvermogen

Hydrostatische vierwielaandrijving met automotive-besturing

Hogedrukaandrijving HD-plus

Banden 10.0/75-15.3 MPT ET-40

HTF (High Traction Force)

SPT (Schäffer Power Transmission)

Snelgang 20 km/h met Eco-modus

Originele Schäffer-assen

Combi-oliekoeler

Onderhouds- en slijtagevrije lamellenrem in een oliebad als operationele rem en handrem

Onderhoudsvrij pendel-kniksysteem

Beveiligingssysteem (veiligheidsdak)

Parallelgeleiding

Versterkte tandwielpomp 51 l/min

Instelbare stuurkolom

Urenteller, tank- en temperatuurmeter

Gereedschapskist

Zetelcontact

Eco-modus

Tussengewicht en eindplaat

Trekhaak met bout

Zwaailicht

Snelwissel hakenframe met hydraulische vergrendeling

1 x LED-werkverlichting vooraan en 1 x achteraan

Pluspunten van de machine

Onderhoudsvrij kniksysteem

De zware raamconstructie in combinatie met het onderhoudsvrije kniksysteem garandeert een lange levensduur. Op dit knikpendelsysteem geven wij een garantie van 3 jaar of maximum 3000 werkuren.

Hoogstaand comfort

De hydrostatische aandrijving zorgt voor een uitzonderlijk rijcomfort en is eenvoudig te bedienen dankzij de multifunctionele joystick. Alle Schäffer machines rijden, zowel onder zware als onder minder zware belasting, traploos of elektrisch geschakeld van 0 tot 15 km/u of van 0 tot 22 km/u. De joystick dient zowel voor de richtingkeuze als voor alle bewegingen van de hefarm. Zo is werken puur plezier.

ROPS-FOPS veiligheidsdak

Dit speciaal ontwikkelde ROPS-FOPS veiligheidsdak is speciaal ontworpen om de veiligheid van de bestuurder te garanderen. Dit ROPS-FOPS veiligheidsdak vormt geen enkel probleem voor lage doorgangen.

Bandenopties

Serie 2000

Werktuigen/Accessoires